Kategóriák

                                              Adatvédelmi tájékoztató

A TermiCont Elektro Kft.(továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.
A tájékoztatás érvényes a weboldalon keresztül nyújtott szolgáltatásra, legyen az hírlevélre történő feliratkozás, ajánlatkérés.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő neve: TermiCont Elektro Kft.
Az adatkezelő címe: 1135 Budapest, Szent László út 26.
Az adatkezelő elérhetősége: +36/1-239-1647, info@termicont.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja:  -    a megrendelések teljesítése és számlázás.
                                -     hírlevél (hírlevélre regisztrálok köre)
                                -     ajánlatkészítés


Milyen célból, milyen személyes adatokat, meddig kezelünk összegezve.

Hírlevélre történő feliratkozás        
-újdonságok, akcióinkról,                       Név, Elérhetőség (telefon, email)            leiratkozásig
-adatkezelés nyilvántartási száma:                                                      
NAIH-120788/2017.       

Megrendelések teljesítése     Név, Elérhetőség (telefon, email),       
a számlákat a számviteli törvény előírásai alapján őrizni kell


Ajánlatkészítés                      Név, Elérhetőség (telefon, email),           a cél megvalósulásáig


Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– A TermiCont Elektro Kft kereskedelmi  munkatársai.

– MárCont Kft -könyvelés-

– GLS futárszolgálat -csomagküldés-


A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Sütik

A Cookie-k esetében azokról az adatokról van szó, amelyek a Weboldal használata során az Ügyfelek számítógépein – funkcióiktól függően rövid időre  vagy hosszabb időre tárolásra kerülnek.

Azért használunk Cookie-kat, hogy javíthassunk a Ügyfélnek szánt szolgáltatásokon. Néhány általunk használt Cookie elengedhetetlen az egyes szolgáltatások megfelelő működése.

A Szolgáltató által alkalmazott Átmeneti-Cookie-k csak a Weboldal elhagyásáig maradnak tárolva az Ügyfél számítógépén, a Weboldal elhagyását követően törlődnek. Ezeknek a Cookie-knak az alkalmazására szükség van a Weboldal egyes alkalmazásainak vagy funkcióinak rendeltetésszerű betöltéséhez és használatához.

A Szolgáltató által alkalmazott Tartós-Cookie-k a Weboldal elhagyását követően is tárolva maradnak az Ügyfél számítógépén. A tárolás időtartama az Ügyfél internet-böngészőjének beállításaitól függ. A Tartós-Cookie fő célja a Weboldal látogatóinak felismerése, annak érdekében, hogy a Szolgáltató web szervere az Ügyfelek számára egy, az ő szükségleteiknek leginkább megfelelő személyre szabott weboldalt kínálhasson.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél